L

torsdag 14 november 2013

På Finbesök- del 3

Söndagen inleddes med värsta hotell- frullen. Igen! Nu var det Brunost som skulle testas på våfflor. Det smakade gott och påminner mycket om Messmör, men var nästan som hårdost i konsistensen. 


Även strålande solsken, så det blev en tur på Kjærlighetsstien, där vi såg både vackra gamla trähus och odlingslotter. Även här har man fin utsikt. Metropolen är ju helt platt, så detta uppskattades verkligen.

På tillbakavägen tog vi en snabb tur inom saluhallen och sen var det  plötsligt dags att dra sig mot stationen och hemfärd. Så hejdå till Berit och Elon, sen lämnade vi den fina Tigerlyan för denna gång. Stor Tigerkram på stationen och efter lite Smash-shopsing på flygplatsen, var det bara att spänna fast oss själva och Fionas korg i flygplanssätena. Hemresan gick lika smidigt som ditresan.


T o m resan över bron var väldigt tjusig!


 Underbart är kort men så himla roligt vi har haft! Om jag shopsade något? Tja, något ätbart och något som luktar, men det tar vi en annan gång.1000 tack kära Tiger för din gästfrihet, din värme och för att du gjorde dessa dagarna till en 5- stjärnig upplevelse!!! Och för att du hittade vattenpölen! ;)

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga dagar ni haft tillsammans med Tigern!
  Tack för bildregnet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja en helg är ju ingenting! Springer bara förbi! Ni verkar ha haft det toppen i väster:) Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar vattenpöl....den säger allt om era dagar!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få se resten av bilderna. Bilderna är magiska!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Alltså!Vilken helg vi haft! Vattenpölen blevascool!
  Kramar

  SvaraRadera