L

fredag 7 februari 2014

Bråkig

18,00 igår befann jag mig återigen på det stora möbelvaruhuset för att se kollektionen ”Bråkig”.
 Lite alkoholfritt bubbel, chips och godis var framdukat. 


Vi fick berättat för oss om kollektionen och sen fick vi gå bakom uppsatta skynken och se på alltihop. Ja, shopsa också om man ville det och det ville man. Vissa saker tog faktiskt slut!


Aktiviteten var fullbokad och det var lite trångt, men det gick rätt bra ändå. Jag gillar nästan allt och det enda som förvånade jämf. med de produktbilder jag sett var att kaffekopparna är stora som tekoppar.
Mattallrikarna, särskilt de som är mönstrade endast på undersidan, är också jättefina.


 Och mattorna är mycket snyggare i verkligheten än på bild, precis som textilierna.


Men det absolut finaste tycker jag är skrivbordslamporna, som finns i grönt, rosa och ”guld”, samt de ljuvliga småbyråerna.Det jag gillar minst är taklamporna.


Det jag hade spanat in i förväg som jag var intresserad av, var förvaringsboxarna och de låg i min kass ett tag, men sen lade jag tillbaka dem igen p g a vet inte vart jag skulle ha dem.


Men inköp blev det. En sådan här bricka. I den färg som syns i bakgrunden och som jag skulle vilja kalla puder. De är rejält stora, 56 cm i diameter.


Det ska bli intressant att se hur/ om sakerna tar slut och om det verkligen är en så tillfällig kollektion som påstås.      

Idag SMÄLLER DET!!!!  2 härliga veckor med OS kickar igång. Som jag har längtat! Invigningen ska bevistas hemma i sällskap med Mr T och väninna M.

Det jag kanske inte precis gillar är att det är förlagt i Ryssland, men det är ju inte mycket man kan göra åt det. Tråkigheter kommer fram nästan varje dag och ”man ska inte blanda ihop politik och sport” fungerar liksom inte riktigt i detta läget.

pic: oddmolly.com
 Jag hoppas dock på spännande tävlingar, att se hockey på sportbar minst en gång och att Ferry skärper till sig och plockar fram den där fina formen han påstår sig befinna sig i.  Hoppas också lite i smyg att det är många som ramlar (utan att skada sig då) i Short- track, det är sjukt roligt att titta på!


Kan bli dåligt med ”normalt” bloggande framöver, men jag har en slags plan. Icke sportintresserade kommer tycka det är bedrövligt, men jag kan tyvärr inte hjälpa det…Felåt.

6 kommentarer:

 1. Jag har alltid gillat OS...ska bli kul att se invigningen och många tävlingar.
  Minns att jag som barn tittade i pappas sportböcker.
  Kram Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är något visst. Stämmingen liksom... Kram och trevlig lördagskväll

   Radera
 2. Hockey ska jag se. Resten får vara! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot hockeyn jag med! Kram

   Radera
 3. Inget OS alls här men lite bråkigt porslin vill jag gärna ha!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det fint! 2 skålar blev det också, men kanske att jag ger bort dem, som jag faktiskt planerat... Krajm

   Radera