L

söndag 30 mars 2014

Heldag som blev Halvdag

Jag hade verkligen sett fram emot gårdagen. Träff med fina tjejer i By jag aldrig besökt, men huvudet ville annat och jag vaknade tidigt med sprängande migrän, så det var bara att konstatera att någon utflykt blev det inte.

Piggade dock på mig efter lunch någon gång och då for jag till Paradiset med Ma och Pa och gjorde våfflor i den härliga solen. Det händer mycket och snabbt i trädgården nu. Backsipporna har börjat slå ut, minipåskliljor såklart och fina Vinca med sina riktigt blå blommor.


På kvällen var det mat och teater på programmet. En Italiensk restaurang, som jag faktiskt inte noterade vad den heter, blev första anhalten.


Tapastallriken är min och den urgoda pastan jag fick smaka på beställde M. Mr T åt kalv och vi var rörande överens om att det är ett ställe att återvända till.


Bakom Malmö Opera ligger Intiman och där mötte vi upp S och därmed blev vi fulltaliga.


Föreställningen var Sitcom och den var väldigt ojämn. Sissela Benn är bra, liksom Fredrik Gunnarson (Wallanderfilmerna) och emellanåt skrattar man högt, men inte så ofta som önskvärt. 3 Flipfloppor, varken mer eller mindre. Så en planerad heldag blev halv, men det är ju inte illa det heller...


Idag har jag grävt potatislandet.  Iklädd bara bikiniöverdel, jeans och gummistövlar. Så härligt var det och det är tungt arbete, vilket såklart också gör att man blir varm. 

MFF spelade idag mot Falkenberg och vann med 3-0. Mkt Bra! Den matchen såg jag hemma, och det var väl ingen höjdare. Förutom publiksiffran då. ca 19 400, men 3 poäng är 3 poäng oavsett hur man tar dem. Dock lade händelsen i Helsingborg lite sordi över glädjen tyvärr och jag blir bara så förbannad. Fotboll och all sport för den delen, ska vara ren och skär glädje och inget annat! 

7 kommentarer:

 1. Surt att få migrän just den dagen. Och vad som hände i Helsingborg får ju inte hända! Undra om huliganerna lär sig nåt av det över huvudtaget. Sport och våld hör inte ihop.....Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag undrar det jag.....enda alternativet är kanske då att inte låta bortasupportrar gå på matcherna. Förekommer redan i vissa hockeylag tyvärr... Kram

   Radera
 2. Usch ja migrän är inget roligt och varför får man alltid det när det är något man sett fram emot?
  Kram
  AnnaSC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja varför? Men jag får vara nöjd med att jag kom iväg till teatern i alla fall, Kramar

   Radera
 3. Dipenco heter den tror jag. :) Gottgott där ja! Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, nej det är inte Di Penco. Vi skulle gått dit, men där var stängt. Denna ligger på Fersens Väg.. Klem

   Radera
 4. Du var verkligen saknad!
  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera