L

lördag 19 juli 2014

Go´natt Sol

Underbara semester! Efter stranden igår, var vi några stycken som möttes upp i Västra Hamnen och efter en rätt sunkig middag (tyvärr), gick vi ned till Vanna Beach Bar.


Stor utlandskänsla där med halmparasoller, fötterna i sanden och med god drink i handen. Det blev Mojito, Pina Colada och en Appletini till mig. Mt bra!När solen började sjunka, gick vi en sväng längs strandpromenaden och njöt av att det var 20 grader varmt även så pass sent på kvällen


Vid hoppbryggan, som faktiskt heter Titanic, var stor folksamling och musik kunde anas


Mycket riktigt var det livemusik. Av den mer stillsamma sorten, men väldigt passande där och då


Det visade sig att det varje kväll hela juli, spelas  i solnedgången och skulle ni ha vägarna förbi, kan jag verkligen rekomendera ett besök. Lite fint att spela musik för solen och med de ljumma kvällarna vi har nu är det fina solnedgångar varje dagDet går inte att återge via kameran så bra, men solen var igår blodröd och det var i stort sett vindstilla. Så väldigt vackert!


Så var ännu en fin semesterdag till ända. Idag ska jag trädgårdera på förmiddagen, men i eftermiddag blir det bad igen. Mkt Bra det med!

3 kommentarer:

 1. Ljuvliga bilder! Vilket underbart väder vi har :-)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Härliga sommarbilder.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Underbart det ser ut och jag längtar ner till beachen i Malmeö. :) Vi var i Åhus i går och det var riktigt varmt i vattnet.
  Kramar och må så gott

  SvaraRadera