L

tisdag 12 augusti 2014

GBG part II- hotellet

Hotellet vi bodde på i Göteborg, heter Radisson Blu Riverside Hotel och är beläget på Lindholmen. Det rekommenderas å det bestämdaste!

Bara fasaden är ju hur fräck som helst och så ligger det precis vid vattnet. Mkt Bra!Utemiljön är också vädligt fräsig. Hängstolarna t ex. eller den gummiartade soffan utanför entrén.


Hotellet färdigställdes förra året och det märks att det är nytt. Fast det inte kunde varit tydligare, försökte vi med ett annat rum, innan vi kom in i det som faktiskt var vårt. Inte första gången det händer, men endast p g a förvirring över rumsnummer.


Så här ser rummet ut. Mindre än t ex Gothia Towers, men klart lyxigare och modernare. Billigare också, vi betalade 1090:- för en natt.


Inget att klaga på gällande toaletten heller. Det syns kanske inte, men glasväggen vetter ut mot rummet, men draperi finns, så ingen anledning till oro att rumskompanjonen ser vad man pysslar med där inne.


Vi bodde på 10:e våningen och utsikten var inte heller så dum!


Så det var lika bra att fira med lite bubbel. Det var ju trots allt minisemester vi befann oss på.


Lunchen intogs på hotellets terass. Jättefint och väldigt gott. Nu var vi vrålhungriga, så vad som helst hade nog fungerat men maten var alltså vällagad till max. Goda pommes också och det vet ju alla hur viktigt det är!!!Här är utsikten från "kajen" nedanför terassen.


Frullen på lördagen var också till belåtenhet fast Nutella saknades, haha.


Sen hade vi en skön stund uppe på terasssen innan vi for hemåt igen


Spa med pooler både inomhus och en utomhus. Spa- avdelningen har behandlingar att erbjuda såklart, men också bastu och annat kostnadsfritt. Som att t ex sitta och bubbla med världens utsikt.


Inte var det mycket folk där uppe, men däremot helt passande musik och så avslappnad som jag kände mig där, har jag inte gjort på mycket länge


Fotöljerna är av samma gummiliknande material som soffan i entrén. Blev kär, vill ha!


Även de stolar vi satt i är mycket bekväma och fräsiga.


 Nu är det hög tid att klippa gräset och trädgårdera i största allmänhet. Go´Kväll

4 kommentarer:

 1. Såg ju himla fint ut! Ska kommas ihåg till nån annan Göteborgsvända! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det låg väldigt fint också som sagt. Mys att åka båt över med. Kram

   Radera
 2. Så härligt ställe och vilka bilder! Förstår att ni njöt och kopplade av och Fionas byxor på sista bilden blev jag lite kär i. :)
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gjorde vi verkligen. De är coola byxorna, hon köpte dem i Kroatien. Kram

   Radera