L

onsdag 22 oktober 2014

För- Firande

Brorsdotter T fyllde år igår och det ”för- firade” vi på Boulbaren i Metropolen. Himla trevligt ställe.Ma & Pa spelar seriöst minst en gång i veckan och får i sammanhanget anses vara proffs. De var därmed lagledare.
Först lottades lagen, två lag med 3 personer i varje/ bana och jag spelade med självaste födelsedagsgrisen och brorsdotter L´s kille R. Mkt Bra!Nu var Pa i vårt motståndarlag, men vi gav dem en god match med slutresultat 10-13. Sen hann vi spela en halv runda till där vi när tiden var slut, hade ledningen.

På andra banan spelade bl a Ma, brorsan, svägerskans syster och brorson P. Högljudda röster emellanåt och mer än en gång åkte måttbandet fram, för största möjliga rättvisa.En vänlig människa ställde upp och fotade oss med den äran. Tyvärr saknades 4 personer, det verkar vara helt omöjligt att få oss samlade på bild, oftast är t ex jag inte med p g a den som fotar, men ett nytt försök görs nog på lördag, då det riktiga kalaset går av stapeln.


Det var igår det. Nu idag blåster domaren igång matchen vilken sekund som helst...


..och jag är SJUKT nervös!
Go´Kväll

2 kommentarer:

  1. Kul ni är så många som kan delta i boule-spelet.
    Min pappa spelade ända upp till hög ålder......på serviceboendet fick de spela med mjuk boll....inget vidare tyckte han!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Ja, det är roligt och passar ju alla! :) Kram

    SvaraRadera