L

måndag 16 mars 2015

Fredagen den 13:e

FREDAG. Helg och AW på ”Green Lion Inn” i Metropolen, som dagen till ära firade St Patricks Day och serverade grön öl. Mkt bra upplägg ju, men så var det Fredagen den 13:e…


AW- menyn bestod av en kötträtt, och en fiskrätt, Torsk med hummersås och sparris, vilket jag och 4 eller 5 av oss 8 som var där beställde. Sen började problemen.
Maten kom in i olika omgångar, samtliga som beställde fisk, skickade ut den igen p g a seg och torr. Dessutom var det en barnportion. Ungefär då kom maten in till några som beställ kött, men inte enligt beställningen ändå, te x  ville någon ha pommes istället för potatis och någon extra sallad osv.


Fiskätarna fick in kött istället och mitt kött var visserligen ganska mört, men maten var kall och tallriken varm= micrad mat. Då hade alla fortfarande inte fått sin mat och så fortsatte det hela kvällen. Det bästa för mig var faktiskt kaffet på maten. Vi fick in dricka vi inte beställt, alternativt fick inte det vi faktiskt beställde och kaoset när vi sen skulle betala var såklart ett faktum. 


Tillslut tog en av bartendrarna tag i det och betade av oss i rasande fart. Såklart stämde inte notan, men han var väldigt proffsig och kom snabbt fram till att vi betalat det vi ätit/ druckit. Samtidigt betjänade han folk som beställde dricka och en del öl såg minst sagt spännande ut, vilket gjorde att jag frågade lite om den. Då hällde han upp små smakprov åt oss och berättade storyn om de olika sorterna och varför de serverades som de gjorde.


Slutsats. Green Lion Inn är en väldigt mysig och trevlig Irländsk pub och har ni vägarna förbi, ska ni absolut gå dit och ta en öl, men se till att vara mätta när ni anländer.
Ma och Pa var ute och roade sig på sitt håll och hade strul med lokaltrafiken, vilket gjorde att de blev mycket försenade till sin tillställning, så det var en Fredag den 13:e som ryktet levde upp till.

2 kommentarer:

 1. Haha... så tokigt det kan bli. Skönt att de hanterade det på ett bra sätt, annars blir ju irritationen stor...
  Måste kommentera dina underbar bilder i förra inlägget. Så vackert!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. :-) Ja, jisses. Vi får gå dit och ta en öl. Och hoppas på det bästa.
  kram!

  SvaraRadera