L

måndag 20 april 2015

Ljuvliga Lördag

Åh, vilken fin helg det varit! I lördags först ett ryck i Paradiset, där både de tidiga Tulipanerna och Backsipporna blommar nu. Gräsmattan luftades till slut, ett smärre missöde gjorde att jag hade problem med själva maskinen, men Pa löste det


Så satte jag potatis och vi åt lunch i solen innan jag for hem och fiffade till mig lite, då det var en lite jobbträff på kvällen.


Bubbel och snacks ute i den härliga kvällen, men kyligt blev det och jag virade in mig som en korv för att inte frysa vid grillen. Ja, sen åt och drack vi himla gott.
De här små moccakopparna innehöll chokela´creme som fullkomligt smälte i munnen. Mkt Bra!
  

Så spelade vi spel och sjöng karaoke. Av hänsyn till både de inblandade och eventuella läsare, går det inte att visa några bilder från de aktiviteterna… Sent blev det i alla fall och jag kan väl säga som så att jag skulle inte kunna kört ens en cykel i går, men mådde förhållandevis bra i alla fall, vilket var tur p g a kalas för lilla Ma. När detta publiceras, är jag och Mr T på fotboll. MFF- Hammarby och vädret ja, lika fint som alltid när vi går på match! Go´Kväll.

4 kommentarer:

 1. Både choklad och bubbel?! Bara det gör ju en kväll! Allt det andra lät förstås också förträffligt! Fast sitta ute vet jag inte. Då hade nog termobyxorna åkt på.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi klarade fördrinken, sen gick vi in. Jag är ju också inpackad som en korv där vid grillen. Kram

   Radera