L

måndag 13 april 2015

Trädgårdering & Konsert

I lördags var det 17,5 grader varmt i Paradiset. Bra då att jag, Ma och Pa var där och gjorde ett ryck. Mer än förväntat blev gjort och då satt vi ändå en bra stund i solen och åt lunch. Radion var på i köket när jag fixade maten och sommarkänslorna var på topp.

På kvällen blev det väderomslag och det blåste rejält när jag mötte upp Mr T och väninna S på Möllan för att ta en öl innan Christian Kjellvander på Babel. Inte värre än att vi satt ute dock och fortfarande när vi vid 20- tiden knallade bort till Babel var vinden ljummen.
Mkt Bra!


Babel är från början en gammal kyrka och har kanske därför väldigt bra akustik. De verkar också ha en förkärlek för intressant armatur, då designlamporna byts ut med jämna mellanrum. 


Efter mycket duktiga Cajsa Siik, äntrade Mr Kjellvander scenen med sin fru i vanlig ordning, men utan band. Det var alltså bara de två och det var nog så bra, men i kombination med väldigt sorgsna låtar, hade det piggat upp lite om ett par musiker till hade förstärkt. När vi kom ut därifrån, regnade det, vilket kändes passande på något vis.


 Detta är inte på något vis upplyftande musik, utan mer vackert och eftertänksamt. Ett stilla vårregn kändes nästan iscensatt.


Bäst: Stämningen. Perfekt lokal för honom och med en publik som andäktigt och tyst väntade på nästa låt
Sämst: Kanske lite för deppigt, t o m för mig, som annars gärna går in i hans musik med hull och hår
Saknad:Mer mellansnack, han har många roliga och intressanta saker att berätta
Mest Otippat: Cajsa Siik som förband. Riktigt, riktigt bra!
Fråga: Kan herr´n kanske ta med band nästa gång?
Betyg: 4 Flipfloppor. 

Idag är det Måndag och något i luften (förutom den låga temperaturen då) gjorde att jag fick hiskeliga höstvibbar i morse när jag gick till jobbet. Det var blåsigt, men sol, vita luddiga moln och vattenpölar efter nattens regn, men samtidigt har mycket buskar slagit ut och det luktade liksom höst. Mkt obra, men nu ikväll rättade det till sig lite, så jag gick min vanliga tur till havet. Go´Kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar