L

tisdag 14 april 2015

Vatten som vatten...

Söndagen inleddes med vad som kändes som åtminstone halv storm, så jag och Mr T höll oss från kusten och körde utflykt till ett gäng sjöar istället. T ex Börringesjön- mkt fin men otillgänglig p g a elstaket. 


Havgårdssjön- otillgänglig p g a vill inte reta upp bönder genom att klampa igenom nysådd åker och slutligen Näsbyholmssjön. Där kunde vi gå utan problem och dit lär vi köra igen. 


Innan dess, gick vi dock en bra tur på Hunneröds Mosse (naturreservat). Förutom en man som mer var intresserad av växterna där, var vi ensamma och ja, jag hade nog gått vilse lite om jag varit där själv. Himla fint ställe och minsann fick jag se både Hackspett och Gulsparv.  
Ja, vi såg mycket fåglar överhuvudtaget, men att fota dem är lite trixigare. Vitsipporna hade slagit ut i alla fall och det i enorma mängder. Så fint!
På vägen dit, dessutom ett par Glador som hade den goda smaken att vara relativt nära. En heldag ute och jag var hemma precis i tid för att se IFK Göteborg- MFF, där de himmelsblå vann med 1-0. Kunde knappast avslutat söndagen på bättre sätt.

1 kommentar: