L

måndag 15 juni 2015

Fredagens Festligheter

Student i fredags alltså. 


Brorson A gick ut i Lund och såhär glad var han för det!
När vi kramats, hurrat och grattat på alla sätt, for grabbarna iväg på flak, som sig bör och vi körde till festlokalen..


Där väntade vi sen, en hel hög människor med flaggor och bubbel,  på att han skulle anlända. Och det gjorde han väl i stor stil, fortfarande lika glad!


Så mer kramkalas med de som inte kunde sluta upp vid skolan


Och så var det ju det där med studentsången…hur gick den nu igen?


Det var mingel på hög nivå, innan vi satte oss till bords och åt fin buffé med bl a marinerad kyckling och en lax som smälte i munnen. Väldigt roligt att träffa ”alla” också, en del var det ett bra tag sedan jag såg och alltid har det hänt något nytt som måste avhandlas.


För att A skulle få sin present, fick han svara på ett gäng frågor om sin uppväxt. Lilla M tog sin uppgift att visa bilder på allra högsta allvar. För varje rätt svar fick han en guldpeng och tillslut var högen så stor att han kunde kvittera ut en…kastrull! Ja, med lite innehåll då förstås. Gissar på valuta, eftersom han ska ut på långresa. Av sina syskon, mig och några till fick han ett fallskärmshopp och jag hoppas såklart på att kunna vara med när detta sker.


Sen åt vi jordgubbstårta, minglade vidare och en stund efter att dansen börjat, for jag med Ma och Pa tillbaka mot Metropolen. Med största sannolikhet, fortsatte festen in på småtimmarna. Också som sig bör. 


Men jag kom minsann med på ett kort med den stolte fadern, dvs brorsan.


Helgen ägnades åt trädgårdering och vindrickande med A, som för första gången denna säsongen sov över. Det var riktig sommarvärme , vilket var Mkt Bra men idag är det som vanligt. Dvs runt 15 grader och halv orkan. SUCK

1 kommentar: