L

torsdag 31 december 2015

Baj, Baj!

Del ett av ”Den Stora Men Något Oklara Planen” är i och med försäljningen av Paradiset, klar och därmed säger jag farväl till denna bloggen också. Paradiset var ju mer än halva bloggen, så det blir en nystart.

Ett tag funderade jag på att sluta blogga helt men det fyller fortfarande en viktig funktion för mig.

Inte för så värst många andra dock om man ser till kommentarerna. Men jag vet att jag har några trogna läsare som sällan eller aldrig lämnar spår (vilket naturligtvis är helt ok, man gör som man vill) och ni är välkomna att följa med mig vidare. 

Som vanligt vid den här tiden, kommer här en årskrönika. I år med en enda bild/ månad. 


JANUARI
Egon härjade och en helg då det äntligen slutade regna, for jag till Måkläppen och spanade Sälar.


FEBRUARI
Frosten kom och en endaste morgon hade vi rimfrost som jag förevigade med mobilen ute på jobbet.


MARS
Höjdpunkten måste bli Tajgablåskärten. Den som är så ovanlig att den hamnade i tidningen Roadrunner för hårdskådare. Den gjorde också att jag helt plötsligt blev lite aktiv på FB


APRIL
Lilla M hade födelsedag och vädret var lika strålande som hon själv om än lite, lite kallt. Jag var på Margretetorps Gästis med Ma och Pa över påskhelgen och Vitsipporna blommade för fullt.


MAJ
Jag och Mr T far till Kroatien. Ovanligt varmt där och det gick att bada varje dag. Vi utflyktade sen till Kullen och vädret var för det mesta alldeles strålande fint.


JUNI
Brorson A tar studenten en av de fina dagarna också¨i en inte särskilt bra sommarmånad.  Midsommar var också helt ok dock utan regn och klänning fungerade bra fram tills det blev kväll


JULI
Brofästet levererade i form av Hämplingar i häckningsdräkt. Jag gick på sommarsemester och åt jordgubbar så att det sprutade ur öronen nästan


AUGUSTI
Märklig månad. Jag är i Göteborg och ser Metallica, har en underbar dag på hamnfestivalen med Lilla M och lille C. Men beskedet att Ma har cancer kom också.


SEPTEMBER
Årets jobbigaste månad. Ma blir opererad, Pa blir opererad. Samtidigt lämnar jag Paradiset med allt vad det innebär och jag och Fiona drar till Kroatien, vilket var mkt bra såklart!


OKTOBER
Jag köper nytt objektiv och far till Kusin L för att fota fåglar. Mkt trevlig helg det där…


NOVEMBER
En tidig söndagsmorgon sätter jag mig på bussen söderut och träffar ganska omgående på en Fjällvråk. Det var stort, de är mycket skygga, liksom alla rovfåglar.


DECEMBER
Julemånaden är rolig nästan jämt. Roligt var också att fota den 100:e arten för i år som dessutom blev självaste Domherren- julefåglen själv!


Av olika anledningar, kommer jag åtminstone inledningsvis hålla nya bloggen privat, därför måste du som vill läsa lämna en kommentar med e- mailadress. Vill du inte att någon annan ska se, vänta 24 timmar. Då ser bara jag se vad som skrivits.

Slutligen önskar jag  ett Gott Nytt År!

7 kommentarer:

 1. Jag vill naturligtvis fortsätta följa dig.
  GOTT NYTT ÅR.
  Kram Titti
  kullavik2 at hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott slut till dig också, du har mail. Kram

   Radera
 2. och jag är en av de som läser med stort nöje o är dålig på att kommentera

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  2. Det är lugnt Anna, du har mail. Kram

   Radera
 3. Jag vill gärna fortsätta följa dig.
  Kram och Gott nytt år!
  hc9988@icloud.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har mail :) God Fortsättning! Kram

   Radera